Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçedeki parkların, oyun alanlarında deforme olmuş kauçuk zeminlerin tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı. Çocukların oyun güvenliğini arttırmak için başlatılan tadilat ve onarım çalışmalarında, tehlike arz eden, bozuk olan kauçuk zeminler bu süreçte yenilenecek.

Başkan Okuroğlu'ndan "Halk Ekmek" açıklaması Başkan Okuroğlu'ndan "Halk Ekmek" açıklaması

BAŞKAN OKUROĞLU: ÖNCELİK ÇOCUKLARIMIZ

Parklardaki yenileme çalışmalarıyla ilgili konuşan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Göreve geldiğimizden bu yana en sık talep aldığımız konulardan biri çocuk parklarımızda çocuklarımız için tehlike yaratan kauçuk zeminler ve kırık ya da bozuk oyuncaklardı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, bugün itibariyle ilçemiz genelindeki tüm parklarda çalışmalara başladı. Ömrünü tamamlamış, deforme olmuş kauçuk zeminler sökülerek yenileniyor. Aynı zamanda bozuk ya da kırık oyun grupları da tamir ediliyor. Önceliğimiz çocuklarımız. Onların aileleriyle birlikte huzur ve güven içinde eğlenebilmeleri, her şeyden kıymetli.” Dedi.

KIRSAL MAHALLELERDEKİ PARKLAR DA YENİLENECEK

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, şehir merkezindeki parkların kauçuk zeminlerin düzenlemelerinin ardından kırsal mahallelerdeki parkların da yenileme çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.

Park8

Park7

Park6

Park4

Park5

Park3

Park2

Editör: Ercan Çelik