Tire Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, odaya üye firmaların oluşturduğu sektör temsilcileri eksiksiz katıldı. Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı ve Meclis Başkanı Agah Yalgın’ın ev sahipliğindeki toplantıya Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu ve Başkanvekili Hakan Ayhan katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nadir Delikanlı, “Tire Ticaret Odası olarak ilçemizde üretime, ticarete, sanayiye ve istihdama katkı sağlamak amacıyla faaliyetlerimize yoğun şekilde devam ediyoruz. Turizmi, sanayisi, tarımı, hayvancılığı ve ticaretiyle ilçemizin olağanüstü bir potansiyeli var. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve ilçemizin gelişmesine katkı sağlamak bizim başlıca sorumluluğumuz. Bu faaliyetlerimizde işbirliği içinde çalıştığımız Tire Belediye Başkanı Sayın Hayati Okuroğlu’na da toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda sektör temsilcilerini selamlayarak konuşmaya başlayan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Gelişmenin parolası, şüphesiz üretim. Ürettiğimiz kadar var olabiliriz. Üretimleriniz, ticaret hacminiz ve ilçemizin istihdamına büyük katkı sağlayan siz sektör temsilcileriyle böyle bir toplantıda bir araya gelmek mutluluk verici. Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Tire Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önceliğimiz, belediyemizin mali durumunu toparlamak oldu. Bu esnada, uzun zamandır ihmal edilen kırsal mahallerimizdeki üretim yollarımızda çalışmalarımızı sürdürürken, şehir merkezinde asfalt yama ve altyapı çalışmalarımızı devam ettik. Belediyecilik faaliyetlerimizi sürdürürken, ilçemizin üretimi, ticareti, istihdamı gibi konularda da üstümüze düşen hiçbir sorumluluktan kaçmıyoruz. Tire Ticaret Odası ve diğer odalarımızla ile işbirliği içinde çalışarak Tiremizi geleceğe hazırlayacağız.” Dedi.

Instagram'a yaş sınırı geliyor Instagram'a yaş sınırı geliyor

Toplantı sonunda iş insanlarının sorularını yanıtlayan Başkan Okuroğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Tic 5Tic 1Tic3-1Tic 5

Editör: Ergün Çelik