Tire’nin tanınmış isimlerinden Emincan Zeybek, oğlu Osman Zeybek için unutulmaz bir sünnet şöleni düzenledi. Hafta sonu Sun Garden Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet törenine binlerce davetli katıldı. İlk kutlamalar yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde saat 17.00’da başladı. Davetliler konvoy halinde topluca düğün salonuna geçti. Salon programı davetlilere yemek ikramıyla devam etti.

KARNAVAL HAVASINDA GEÇTİ
Düğün salonuna kurulan şişme oyun grupları, robotlar, palyaço ve yüz boyama etkinlikleri sünnet törenine katılan minikler için unutulmazdı. Aileler masalarda, çocuklar ise oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.

Beşi bir yerde sünnet töreni Beşi bir yerde sünnet töreni

SAHNEYE BANDO EŞLİĞİNDE GİRDİLER

Emincan ve Nurdan Zeybek çifti davetlileri giriş kapısında karşıladı. Özel bir dans ekibi salonun giriş kısmında birbirinden özel performanslar sergiledi. Eğlence programı Zeybek Ailesi’nin zeybek gösterisiyle başladı. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Sun Garden Muzaffer Baybars ve Volkan Güler koordinasyonunda tertip edilen gecenin özel etkinliklerini Ahmet Genceroğlu üstlendi. Orkestrada Ozan Solaker ve Evren Kutacun ikilisi vardı. Sunumu Gökhan Şen yaptı. DJ Sinan Toper, birbirinden özel çalışmalarla unutulmaz bir performans sergiledi. Sünnet çocuğu ve ailesinin zeybek gösterisini Ahmet Köyük hazırladı. Gecenin Fotoğraf ve video çekimini ise Foto Samim üstlendi. Yemek organizasyonunu ise Köfteci Serdar ile Mehmet Demir üstlendi.
Zeybek 3
Zeybek 2Zeybek 1Zeybek

Editör: Ergün Çelik