Ercan ÇELİK

Tire’de meydana gelen ve Karateke ile Çayırlı mahalleri arasında geniş bir alanda etkili olan yangının yaraları sarılıyor. Yangın boyunca, tüm araçları ve ekipleriyle sahada olan Tire Belediyesi, yangının ardından başlattığı yardım kampanyası kapsamında bölgedeki hayvan çiftlikleri için yem ve saman çağrısında bulunmuştu. Hayırsever vatandaşlar ve firmaların bağışlarını yaklaşık 3 gündür bölgede ihtiyaç sahibi çiftliklere ulaştıran Tire Belediyesi, toplamda 800 balya saman ve yonca ile 200 çuval hayvan yeminin dağıtımını gerçekleştirdi.

Tire Belediyesi Fen İşleri, Zabıta ve Afet İşleri Müdürlüğü ekipleri, yangın bölgesini bir an olsun boş bırakmıyor. Ekipler sahada bir yandan hasar ve öncelikli ihtiyaçların tespitini yaparken bir yandan da çiftlik ve evlerdeki acil tamiratları gerçekleştiriyor.

Yangın bölgesindeki faaliyetlerle ilgili konuşan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Yangın bölgesindeki mağdur vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Tire Belediyesi olarak, hayırsever vatandaşlarımızın da desteklerini koordineli şekilde bölgeye sevk ediyor, dağıtıyoruz. Kampanyaya destek olan tüm hayırseverlere Tire halkı adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Des4

Des5

Des2

Des3

Kapı kapı gezip, vatandaşın belediyeden taleplerini soruyorlar Kapı kapı gezip, vatandaşın belediyeden taleplerini soruyorlar

Editör: Ercan Çelik