Tire Belediyesi 2001-2012 yılları arasında Tire Belediyespor’da basketbol antrenörlüğü yapan Mustafa Helalpara ile anlaştı. Anlaşmayla birlikte harekete geçen Tire Belediyespor eski günlerine geri dönmek için kolları sıvadı.

Anlaşmanın ardından konuşan Tire Belediyespor basketbol takımı baş antrenörü Helalpara konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Yıllarca görev yaptığım Belediyespor’da tekrar görev yapacak olmamın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye çapında Tire’mizi basketbol camiasında en iyi şekilde hem altyapılar hem de A takım bazında başarılı bir şekilde temsil edeceğiz. Bize bu desteği veren Tire Belediye başkanımız Sayın Hayati Okuroğlu’na Tire Belediyespor Başkanı Sayın Hakan Ayhan’ a teşekkür ederim. İlerleyen günlerde transferlerimiz ve altyapı hamlelerimizle sizlerin karşısına çıkacağız.”

Tire belediyespor basketbol takımının Teknik heyetinin bir kısmı Tireli antrenörlerden oluşacağı belirtildi. Mustafa Helalpara’nın yardımcılığını ve altyapılar antrenörlüğünü ise Tire Belediyespor altyapısında yetişen ve çeşitli kulüplerde antrenörlük deneyimi olan Alperen Şenyurt görev yapacak.

Tire Belediyespor’da köklü değişim: Başkan, Hakan Ayhan oldu Tire Belediyespor’da köklü değişim: Başkan, Hakan Ayhan oldu

TİRE BELEDİYESPOR BAŞKANI HAKAN AYHAN; “ÖNCELİĞİMİZ ALT YAPIYI OLUŞTURMAK”

Tire Belediyespor Başkanı Hakan Ayhan, alt yapının önemini ifade ederek; “Öncelikle alt yapımıza destek sağlayacağız. Bölgesel ligde Tire Belediyespor Basketbol A Takımını bu sezonda oluşturacağız. Gerçekleştireceğimiz transferler ile birlikte başarılara ulaşacağız. Tire Belediyespor Basketbol Takımı baş antrenör Mustafa Helalpara ile anlaştık. Kendisine ve teknik ekibine hayırlı olmasını diler başarılar dilerim. Tire Belediyespor her branşda başarıya ve hedeflerine ulaşmak için çalışacaktır. Şehrimizi spor faaliyetlerinde en iyi şekilde temsil edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: Ergün Çelik