Ercan ÇELİK

İzmir’de Milli Eğitim Müdürlüğü kadrolarında önemli değişiklikler yaşandı. Uzun zamandır merakla beklenen rotasyon ve görevden almalar gerçekleşti. İlçe milli eğitim müdürlüklerinde geniş çaplı bir değişim süreci başlatıldı ve çok sayıda müdürün yeri değişti.

Tire Belediyesi’nden Eğitime Destek: Okul Bahçeleri Yeni Eğitim Dönemine Hazırlanıyor Tire Belediyesi’nden Eğitime Destek: Okul Bahçeleri Yeni Eğitim Dönemine Hazırlanıyor

Bu kapsamda, Tire’de 2 yıldan fazladır başarıyla görevini yapan Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. 

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ise Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu. 

CAFER TOSUN KİMDİR

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer TOSUN, 1959 yılında Trabzon İli Akçaabat İlçesi Acısu Köyünde dünyaya geldi. İlköğretim ve Lise öğrenimini Akçabaat İlçesinde tamamladı. Daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 1989 yılında ilk görev yeri olan Kastamonu İli Bozkurt İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesine Fizik Öğretmeni olarak atandı. Meslek hayatında Öğretmen, Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı, Okul Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Editör: Ercan Çelik