Tire Belediyesi ve Tire Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlenen Şirketler Ligi Halı Saha Turnuvası, bu akşam Atatürk Parkı Halı Saha Tesisleri’nde oynanan açılış maçıyla başladı. Şirketler arasında dostluk ve rekabeti pekiştirmeyi amaçlayan turnuvanın ilk karşılaşmasına, Tire Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Zincircoğlu ve Tire Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Aydoğan Gül katıldı.

Açılış gününde, DİSERA – ÖNCÜ PET ve SÜTAŞ – BAYPET takımları sahaya çıkarak heyecan dolu maçlar oynadı. Çekişmeli geçen karşılaşmalarda, takımlar üstünlük kurabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Maçları izleyen seyirciler, kıyasıya rekabetin tadını çıkarırken, turnuva boyunca yaşanacak büyük heyecanın ilk sinyalleri verildi.

VOLEYBOL VE BASKETBOL DA VAR

Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren şirketlerin çalışanlarından oluşan takımlar futbolun yanında voleybol ve basketbol takımları da kurdular. Voleybol ve basketbol turnuvaları da önümüzdeki günlerde başlıyor.

Tire Belediyespor, Karşıyaka’yı farkla yendi Tire Belediyespor, Karşıyaka’yı farkla yendi

“SPOR KENTİ TİRE”

“Spor Kenti Tire” vurgusu yapan Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Tire Belediyesi ve Tire Organize Sanayi Bölgesi olarak düzenlediğimiz Şirketler Ligi turnuvamız başladı! “Spor Kenti Tire” vizyonumuz doğrultusunda sporu toplumun her kesimine yayarak, sağlıklı ve dinamik bir yaşamı teşvik ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki şirketlerin oluşturduğu takımlar, dostluk ve centilmenlik ruhuyla mücadele ederken, şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkacaklar. İş dünyasını sporun birleştirici gücüyle bir araya getirirken, çalışanların kaynaşmasını ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerini amaçlıyoruz. Katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Dostluk kazansın. Centilmenlik kazansın.” Dedi.

Sir6

Sir5

Sir3

Sir4

Sir2

Editör: Ercan Çelik