KÜLTÜR - SANAT

Tireli Yazar Seren Bayhan, ilk kitabını çıkardı

Tireli Yazar Seren Bayhan, ‘İkinci bir hayat mümkün mü?’ isimli ilk kitabını çıkardı. Kitap, tüm internet sitelerinde satışta.

Abone Ol

Tire’de doğup büyüyen ve 11 yıldır kurumsal bir firmanın insan kaynakları departmanında çalışan Seren Bayhan, ilk kurgu romanını çıkardı. Seren Bayhan, ilk kitabını şu cümlelerle özetliyor;

“İkinci Bir Hayat Mümkün Mü, bir kurgu romandır. Birce, otuzuncu yaş gününü kutlamak üzere çok sevdiği arkadaşları ve ailesiyle bir restoranda buluşur. Pastasının üzerindeki mumları üflerken içinden bir dilek tutar. Yaşadığı hayal kırıklıkları ve aşk acısını geride bırakmak için yeni bir hayatta uyanmak ister. O gece dileği gerçekleşir ve gözlerini başka bir hayatta açar. İkinci hayatının gizemini çözmek üzere bir yolculuğa çıkar.”

SEREN BAYHAN KİMDİR?
Yazar Seren Bayhan, kendini şu cümlelerle anlatıyor; “1990 yılında izmir tire’de doğdum. İlköğretimimi Dört Eylül İlköğretim okulunda, lise eğitimimi Tire Kutsan Anadolu Lisesinde, üniversite eğitimimi Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler bölümünde ve yüksek lisans eğitimimi Ege Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünde tamamladım. Yaklaşık 11 yıldır kurumsal bir firmada İnsan Kaynakları departmanında çalışıyorum. Kendimi bildim bileli kitap okumak benim için ayrı bir mutluluk. Her okuduğum kitapta başka hikayelere tanıklık etmek ve onlarla o hikayenin içinde olmak zihnimde başka kapılar açıyor. Yazı yazmak ve bir hikaye yaratma isteği de buradan geliyor. Yaklaşık 4 yıldır deneme ve öykü yazıyorum. İlk kurgu romanım İkinci Bir Hayat Mümkün Mü okuruyla temmuz ayında buluştu.”