SPOR

5 maç, 5 galibiyet: Tire Belediye Spor, gümbür gümbür geliyor

Demir Amiraller B takımıyla karşılaşan Tire Belediye Spor, galibiyet serisini sürdürdü ve 5’te 5 yaptı.

Abone Ol

Büyük Erkekler Ligi’nde beşinci haftada da namağlup şekilde yoluna devam eden Tire Belediye Spor, İzmir Gaziemir Spor Salonu’nda Demir Amiraller B takımı ile karşılaştı. Maçın başından sonunda baskılı bir oyun ortaya koyan Tire, ilk periyotta 32 – 10, ikinci periyotta 60 – 29, üçüncü periyotta 75 – 39 ve son periyotta 101-59 skorla salondan galip ayrılan taraf oldu.

Maçın ardından değerlendirme yapan Koç Mustafa Helalpara, “Rakibimizin genç bir takım olduğunu biliyorduk bu yüzden maçın ilk yarısında tecrübemizi konuşturarak baskılı bir oyun sergiledik. Maçın sonuna kadar bu baskımızı sürdürdük. Maçtan hiçbir zaman kopmadan galip gelmesini bildik.” Dedi.

Önümüzdeki hafta oynayacakları Gaziemir Belediye Spor karşılaşması için antrenmanlara başladıklarını ifade eden teknik adam, “Galibiyet serimizi sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız. Statü gereği, federasyonun yönergesi doğrultusunda şu anda maçlarımızı Tire dışında oynuyoruz. Amacımız kendi ligimizde ilk 3’e girerek Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne çıkmak ve maçlarımızı ilçemizde, kendi salonumuzda taraftarımızla oynamak.” Dedi.