Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, eğitim öğretim döneminin son günü bir mesaj yayınladı. Bu dönemin dolu dolu başarılarla geçtiğini hatırlatan Yüzbaşıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tireli öğrenci Endonezya’dan madalya ile döndü Tireli öğrenci Endonezya’dan madalya ile döndü

“Sevgili öğrencilerimiz, değerli meslektaşlarım, kıymetli velilerimiz;
11 Eylül 2023 Pazartesi Günü büyük bir heyecanla başlamış olduğumuz 2023 – 2024 eğitim öğretim yılını bu gün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. Oldukça yoğun geçen bir yılı geride bırakmış bulunuyoruz. Bu yıla da ilçe olarak pek çok başarıları sığdırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimiz;
Sizler, aldığınız eğitimle ülkemizi daha müreffeh ve gelişmiş seviyelere ulaştıracaksınız. Sizlerde bu enerjiyi görüyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyor, geleceğe daha güvenle bakıyoruz.
Yaz tatilinde yılın yorgunluğunu atarken ufkunuzu genişletecek ve sizlerin gelişimine katkı sağlayacak bol bol kitap okumanızı öneriyorum.
2023 – 2024 eğitim öğretim yılı boyunca özverili ve yoğun bir tempoyla çalışan saygı değer meslektaşlarıma, milli ve manevi değerlerimize sahip bireyler yetiştiren kıymetli velilerimize ve tabii ki bir eğitim öğretim yılı boyunca çalışan, emek sarf eden, dinlenmeyi hak eden sevgili öğrencilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili diliyorum.”  

Editör: Ergün Çelik